About

OM OS

 

CA:LA Hardcore SportsWear er sportstøj designet til dig, der ønsker lige det ekstra, hvor ’perfect shapes’, kvalitet og unikke designs, er med til at inspirere dig til en sund og sjov livsstil.

 

CA:LA Hardcore SportsWear er fokuseret på at tilbyde sportstøj, der er lavet i de lækreste materialer og som fremhæver den kvindelige krop i unikke og spændende designs. For at kunne tilbyde vores kunder det absolutte bedste, importere vi de bedste kvalitetsmærker fra Brasilien, som fx ’SUPERHOT’, ’LABELLAMAFIA’, ’DYNAMITE’ og ’HIPKINI’.

 

CA:LA Hardcore SportsWear, har i mange år kombineret sund livsstil, træning og fashion og det er derfor vigtigt for os, at vi kan inspirere og motivere kvinder, til at blive den bedste version af dem selv. Vi ønsker at blive en del af din træning, være med til at du føler dig feminin, elegant, sporty, fræk, farverig og kvalitetsbevidst – tør du at være anderledes?

BE FIT – BE HEALTHY – BE FASHIONED – BE YOU

CA:LA Hardcore SportsWear vil elske at følge din udvikling – så del gerne dine opslag på: CA:LA Hardcore SportsWear på Facebook eller på Instagram @cala_hardcore_sportswear og med hashtag #calahardcoresportswear

Pharmacie Lafayette des Terrils. Pharmacie Lafayette de la Liberté. Pharmacie Lafayette Bernardaud. cialispascherfr24.com Pharmacie Lafayette Corgnac.