Handelsbetingelser

Handelsbetingelser I Danmark

 

1. GENERELLE OPLYSNINGER

CA:LA Hardcore SportsWear

DK-2800 Lyngby

Mail: mail@calasportswear.com

2. LEVERING

Ved bestilling afsendes ordren normalt dagen efter orden er lagt. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-5 hverdage efter ordreafsendelsen.

Alle varer leveres så længe lager haves. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER. Du kan på din orde vælge forsendelse på 50kr., eller du kan afhente din pakke i Lyngby for 0kr.

Pakker sendes med DAO eller Postnord. Du kan vælge at få leveret til din bopæl eller til en DAO pakkeshop.

3. HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller varen lander hos din valgte pakkeshop.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse sende varen retur til os, med returseddel samt i original emballage. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen – dette koster et gebyr på 49 kr. og vil blive fratrukket din ordre.

Nægter du modtagelse vil det i de fleste tilfælde tage 14 dage for pakken at komme retur – og derfor vil du som kunde ikke modtage dine penge retur, men modtage et tilgodehavende på beløbet for varen – minus fragten og gebyr.

De 14 dages returret frafalder hvis tøjet er brugt! dvs. du må gerne pakke det op og prøve det, men så snart tøjet er taget i brug, er det ikke muligt at returnere det! Derudover må varer heller ikke lugte af udefrakommende dufte, såsom parfumer eller røg.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har modtaget dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil den er retur hos CA:LA Hardcore SportsWear.

Kontakt os for at sende pakken retur til os og modtag en returseddel: mail@calasportswear.com Pakken skal herefter sendes til vores adresse.

Ombytning

Vi ombytter, til andre størrelser eller farve, af den samme model OBS : Vi ombytter ikke til andre varer. Her skal en ny ordre placeres og anden varer returneres.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Sender du en vare/flere varer tilbage uden original emballage, vil blive trukket 200,00 kr. fra din refundering pga. forringelse af varens værdi. Alle varer skal sendes retur i en post pose eller lign.

Der beskytter original emballagen. Vi behandler din returpakke, hurtigst muligt efter modtagelse. Fra vi modtager din pakke, kan der gå der kan gå 1-5 hverdage. Du vil modtage en mail når, din returpakke er behandlet – Ikke ved modtagelsen.

Beløbet for din returpakke vil blive krediteret til det kort eller konto, der er blevet benyttet ved købet

4. HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Når du handler hos CA:LA Hardcore SportsWear har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af en fejlagtig brug af produktet, forkert vask eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle begge parter blive enige om et nedslag i prisen, vil reklamationsretten herefter forsvinde, også selvom det skulle omhandle en ny del på varen. Skulle du som forbruger, vælge at reparere på en vare, uden først at have aftalt dette med CA:LA Hardcore SportsWear, vil din reklamationsret bortfalde.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger op til 35kr, ved fremsendelse af portokvitteringen.

Kontakt os for at sende reklamation retur til os og modtag en returseddel: mail@calasportswear.com Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Evt. mangler ved levering skal rapporteres i løbet af 3 dage fra modtagelsen til os pr. mail.

Vær opmærksom på vaske anvisning, især ved produkter med specielle tryk, farver, metal, sten m.m. Vi anbefaler du vasker som beskrevet på den enkelte varer, og i vaskeposer. Vi dækker ikke erstatning ved varer, hvor farven smitter af eller metal tryk er falmet, krakelerer da det kun sker ved for høj varme.

5. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Mobilnummer E-mail adresse Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos CA:LA Hardcore SportsWear. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til CA:LA Hardcore SportsWear videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos CA:LA Hardcore SportsWear har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CA:LA Hardcore SportsWear via mail mail@calasportswear.com

Au delà de 24 h au moins. Entre 24 et 48 h. casino canada Pratique efficace et grand confort d’ utilisation.