Privacy Policy

Persondatapolitik for CA:LA Hardcore SportsWear

Her finder du hjælp til at forstå hvilke data CA:LA Hardcore SportsWear indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.

1. Generelt

1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du handler hos CA:LA Hardcore SportsWear, eller når du besøger vores website www.calasportswear.com.

2. Dataansvarlig

2.1. De dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er:

CA:LA Hardcore SportsWear

2.2. Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores persondatpolitik, måden vi behandler dine personlige oplysninger på og hvor længe, kan du altid kontakte os på mail@calasportswear.com.

2.4. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger hos CA:LA Hardcore SportsWear eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til mail@calasportswear.com. Du har altid mulighed for, at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.


3. Website og cookies

3.1. Når du besøger websitet www.calasportswear.com, benytter vi Google Analytics-cookies og wordpress plugins. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser ved tilbagevendende besøg at for at kunne genkende din computer. Cookies giver os et billede af, hvor mange besøgende, vi har på websitet, samt hvordan vores brugere interagerer på websitet. Brugeradfærden kan ikke forbinde brugeradfærd med specifikke personer. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

3.2. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

3.3. Cookies slettes automatisk efter et vist antal måneder, men fornyes efter hvert nyt besøg på siden.

4. Indsamling af personlige oplysninger

4.1. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

4.2. Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.


5. Behandling af personlige oplysninger

5.1. Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når man bliver oprettet som kunde. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

5.2. Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

5.3. Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

5.4. Er du kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at:

  • Sende ordrebekræftelse, adgangskoder og forsendelsesinformationer til dig
  • Supporterer dig med kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger
  • Gennemføre dine ordrer og levere dine varer
  • Sende adviseringer om nye produkter, tilbud og events via e-mail.

6. Deling af dine personoplysninger

6.1. Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores betalingsleverandør.

7. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

7.1 Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

8. Beskyttelse af personoplysninger

8.1. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

8.2. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

8.3. I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

9. Sidst opdateret

9.1. Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 25. maj 2018.